Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку молодіжного будівництва

19/04/2018

 У середу, 18 квітня, під керівництвом заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Валентина Гайдаржи відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку молодіжного будівництва.

В.о. директора Миколаївського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Василій Федорончук доповів про стан реалізації комплексної соціально-економічної програми забезпечення громадян житлом у Миколаївській області на 2013-2017 та 2018-2022 роки.

Члени координаційної ради розглянули перелік кандидатів на отримання пільгового довготермінового кредиту за рахунок коштів обласного бюджету, зареєстрованих в обласному управлінні Держмолодьжитла. Наразі таких кандидатів на 2018 рік нараховується 91.  Серед них - найбільше в Братському (16) та Веселинівському (10) районах, а також у м.Вознесенськ (15).

Також в області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім».

Валентин Гайдаржи зазначив, що при формуванні списків кандидатів у програмах потрібно звернути особливу увагу на пільгові категорії громадян.

«Ми всі знаємо про ситуацію, яка сьогодні відбувається на сході України, важко доводиться нашим захисникам, і з огляду на внесення змін у наші програми, потрібно при формуванні списків особливу увагу приділити учасникам АТО і членам сімей загиблих, а також  внутрішньо переміщеним особам», - наголосив заступник голови ОДА.

По завершенню засідання Валентин Гайдаржи доручив головам районів, ОТГ та міст обласного значення активізувати роботу з місцем населенням щодо реалізації програм по забезпеченню житлом громадян та поліпшення житлово-побутових умов.

Всі новини →