Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Кубок футбольних династій

24/04/2018

 21 квітня в Миколаєві, на відкритих майданчиках ДС Зоря, пройшов ювілейний, п'ятий турнір «Футбольні династії», який був організований Федерацією футболу Миколаївської області спільно з Федерацією футболу міста. Ініціатори проведення змагань - Валерій і Олександр Балакіни.

В цьому році взяло участь 8 команд з різних районів міста, а також з деяких районів Миколаївської області.

Призові місця в п'ятому, ювілейному турнірі, розподілилися наступним чином:

Перше місце - Мамчури, Громові;

Друге місце - Булавські, Кочнєві, Романеєви, Михальчуки;

Третє місце - Співаки, Глушко.

Керівництво федерація футболу Миколаївської області дякує всім команди, які взяли участь в турнірі, всі сім'ї, які змогли виділити час і на власному прикладі показати, як важливо займатися спортом, а тим більше це приємно робити разом зі своєю сім'єю. Вітаємо команди - призери, які змогли здобути важливі перемоги і добути потрібний результат. Окремо відзначили команду, в якій грало дві сім'ї: Співаки та Глушко - це команда, яка не зазнала жодної поразки і забила найбільшу кількість голів на турнірі - 14.

У своїй групі в першому матчі ми грали з командою Вітовського району так ще за 2 хвилини до закінчення матчу вели в рахунку 2:0, але не змогли утримати перемогу і зіграли внічию 2:2. У другій грі нашими суперниками були двохкратні переможці та організатори цього турніру команда Балакіна, Пасічні, Пухти і Бабейко, але наша команда не знітилася після пропущеного гола і змогла перемогти їх з рахунком 3:1. В останній грі групового етапу нам протистояла міцна і зіграна команда господарів майданчиків на яких проходив турнір, команда Барських в якій наші футболісти здобули перемогу з рахунком 4:2. Різниця забитих і пропущених голів у команди з Вітовського району виявилася кращою на один м'яч, тому перше місце в групі зайняли вони. У матчі за 3 місце з командою Очакова, яка посіла друге місце у інші групі змогли здобути перемогу з рахунком 5:2.

Враження залишилися тільки позитивні, сьогоднішній день подарував дуже багато радості, порадувала погода і велика кількість команд в турнірі - велика заслуга федерації футболу Миколаївської області.

Співак Ігор, гравець команди бронзових призерів: «Грали кожну гру дуже обережно і з повагою ставилися до суперників, тому що кожна команда заслуговувала на перемогу, всі хотіли стати чемпіонами. Складно описати словами, які емоції виникали у нас під час матчів, боротися за перемогу пліч-о-пліч з сім'єю, це щось особливе. На іграх було дуже складно, але переміг сильніший. Залишилися дуже задоволені, вперше випала можливість зіграти всім разом. Головним завданням було показати красиву гру і принести задоволення собі і глядачам, показати, що в Первомайському районі є класні «футбольні династії», з чим наша команда відмінно впоралася».

          Склад нашої команди, верхній ряд: Співак Віталій Вікторович, Співак Віктор Борисович, Співак Павло Борисович, Глушко Володимир Андрійович, Співак Володимир Борисович, нижній ряд: Глушко Володимир Володимирович, Співак Валентин Павлович, Співак Ігор Вікторович.

Всі новини →