Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Чемпіонат світу з хортингу

26/04/2018

 З 21 по 23 квітня 2018 року в місті Даугавпілс (Латвія) відбувся чемпіонат світу з хортингу.  За перемогу змагалися 250 спортсменів з 15 країн. До складу команди Миколаївської обласної федерації увійшли спортсмени Первомайської районної федерації хортингу – Кутецький Роман, Боровик Валерія, Колесник Іван, Бульба Владислав, Голісевич Руслан.

Змагання розпочалися з наймолодших представників. В цій категорії нас представляла Боровик Валерія. Вона провела два поєдинки, де здобувала дострокову перемогу  і тим самим отримала перше місце. Також наступного дня приймала участь в змаганнях та завоювала срібло Чемпіонату світу.

Кутецький Роман представляв нас в дорослій категорії, в якій провів два поєдинки завоювавши друге  місце.

Колесник Іван представляв нас  також в дорослій  категорії, в якій провів три поєдинки і посів третє місце.

Бульба Владислав представляв нас в категорії юніорів, де провів три поєдинки, вийшовши в фінал і здобув друге місце.

Голісевич Руслан представляв нас в дорослій категорії, провівши два  поєдинки вийшов в фінал та здобув друге місце.

«Турнір пройшов на дуже високому, серйозному рівні, поєдинки були жорсткими, яскравими, ніхто зі спортсменів не здавався, команди з інших країн так само стрімко намагалися здобути перемогу як і ми, але в майже всіх сутичках перемагала наша команда» - зазначив тренер Руслан Голісевич.

 За підсумками першості спортсмени збірної України продемонстрували бойовий дух, переможний характер та посіли перше загальнокомандне місце, завоювавши головний приз змагань. Кубок за друге місце на турнірі виборола команди Литви, а трійку лідерів замкнула команда господарів. 80 комплектів нагород було розіграно серед  дорослих, юніорів, кадетів, юнаків у розділах "двобій", "сутичка", "форма", "показовий виступ".

  На відкритті світової першості були присутні почесні гості: перший секретар посольства України в Латвії – Руслан Цехов, а також перший віце-мер міста Даугавпілса – Ігор Прелатов. 

Федерація  хортингу Первомайського району висловлює подяку депутатському корпусу Первомайської районної ради та всім тим, хто допомагав у відрядженні команди на чемпіонат світу в Латвію.


Всі новини →