Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

В ОДА обговорили питання доступності людей з інвалідністю до об'єктів соціальної та інженерно-траспортної інфраструктури

27/04/2018

 У  четвер,  26 квітня, відбулось засідання комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при Миколаївській облдержадміністрації під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи.

В ході засідання були розглянуті питання потреби в першочерговому облаштуванні та переоблаштуванні об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури в Миколаївській області для потреб інвалідів та маломобільних груп населення. Члени комітету підтримали пропозицію запросити на наступне засідання представників місцевих комітетів доступності з області.

За результатами засідання члени комітету вирішили доручити Управлінню охорони здоров'я Миколаївської ОДА організувати нараду з представниками людей з інвалідністю та маломобільних груп з усіма главами медзакладів області на предмет виконання норм Закону «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», розробки анкет і заходів відповідно до закону.

Всі новини →