Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів нараду щодо відновлення автошляхів в області

03/05/2018

 Міністр інфраструктури України Володимир Омелян доручив Укравтодору зконцетрувати на Миколаївській області зусилля з ремонту автошляхів. Про це стало відомо в середу, 2 травня, в ході брифінгу за результатами наради з керівництвом облдержадміністрації, обласної ради, головами райдержадміністрацій.

Крім того, Володими Омелян підтримав ініціативу Миколаївської облдержадміністрації  та анонсував вірогідні кадрові зміни в керівництві облавтодору та обласного управління Укртрансбезпеки.

Так, за словами Володимира Омеляна, Миколаївська область отримала близько 1 млрд грн на ремонт автошляхів. Пріоритетними є траси Н-11 та Н-14. «Мною було поставлене завдання, щоб ці гроші були використані в повному обсязі і ми отримали за ринковою, конкурентною ціною якісні автошляхи Миколаївської області. В цю п’ятницю буде проведено додаткову нараду з представниками облдержадміністрації, служби автодоріг Миколаївської області, миколаївського облавтодору, Укртрансбезпеки де будуть прийняті кадрові рішення для того, щоб Миколаївщина отримала ефект і результат», - сказав міністр.

Як прокоментував в.о.голови Миколаївської облдержадміністрації В’ячеслав Бонь, пропозиція ОДА грунтується на необхідності загальними зусиллями працювати на досягнення необхідного результату:

«Я попросив одне – щоб Служба автодоріг та Облавтодор працювали в одному руслі. Вони не можуть працювати кожен, як він це бачить», - сказав В’ячеслав Бонь.

Також в ході брифінгу Володимир Омелян підтвердив підтримку в будівництві Миколаївського міжнародного аеропорту з боку держави. «По  аеропорту хочу підтвердити - ми серйозно розглядаємо цей об’єкт в Миколаївському регіоні. Ми виходимо з дуже простої тези: мінімум одне летовище повинно бути в кожній області України», - сказав очільник міністерства інфраструктури.

Всі новини →