Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Спартакіада серед збірних команд державних службовців Первомайського району

03/05/2018

                  03 травня 2018 року у актовій залі Первомайської районної ради пройшла Спартакіада серед державних службовців Первомайського району.

      В змаганнях взяли участь державні службовці з 7 відділів та структурних підрозділів Первомайської районної державної адміністрації.

            Спартакіада складалась з трьох видів спорту: шашок, шахів та дартсу.

Перемогу в змаганнях шашок здобув Гордієнко Олександр Олександрович (відділ ведення Державного реєстру виборців), на другому місці Гніденко Василь Афіногенович (відділ адміністративно-дозвільних процедур), третє місце отримала Колеснікова Любов Петрівна (управління соціального захисту населення).

У змаганнях з шахів І місце отримала Сердюкова Ольга Олегівна (управління соціального захисту населення), ІІ місце дісталось Юрченку Сергію Володимировичу (відділ взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи), на третьому місці – Гніденко Василь Афіногенович (відділ адміністративно-дозвільних процедур).

Литвин Олена Миколаївна (відділ діловодства та контролю) отримала І місце з дартсу, на другому місці – Юрченко Сергій Володимирович (відділ взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи), третє місце посіла – Ребрій Любов Іванівна (відділ організаційної роботи та управління персоналом).   

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами.

Вітаємо з перемогою! Удачі вам, сил та підтримки на шляху до нових вершин.

Всі новини →