Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада з селищним та сільськими головами

04/05/2018

 Сьогодні, під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Вовка відбулася нарада  із головами селищної та сільських рад району.

На початку наради командир 201 зенітної ракетної бригади військової частини А2183 Андрій Могілатенко коротко доповів присутнім про зазначену військову частину, яка   дислокується в місті Первомайську і щодня здійснює чергування щодо захисту повітряного простору всієї Первомайщини та за її межами. Андрій Станіславович подякував та відзначив Подяками голову райдержадміністрації та представників органів місцевого самоврядування за внесок у зміцнення обороноздатності держави, надану допомогу і підтримку військовослужбовцям Збройних Сил України.

В черговий раз було піднято питання щодо визначення місць масового відпочинку на воді та встановлення знаків попереджувального характеру. Керівництво району ще раз наголосили на важливості вирішення даного питання, оскільки це стосується безпеки життя жителів району. Особливу увагу спрямовано на Чаусівську, Мигіївську та Грушівську сільські ради, де найбільше  скупчення відпочиваючих біля води.

Учасники наради були проінформовані про організацію ремонтних робіт доріг місцевого значення та про роботу Первомайського відділення Южноукраїнської об`єднаної державної податкової інспекції головного управління ДФС у Миколаївській області у селищній, сільських радах району з питань декларування за 2017 рік.

Більш детальніше розглянули питання оформлення права власності на нерухоме майно, яке використовується комунальним закладом «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та   про організацію роботи з питання укладення декларацій з пацієнтами про надання медичних послуг у процесі впровадження медичної реформи у Первомайському районі.

Сергій Бондаренко наголосив на потребі  проведення сільськими радами комплексу заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоровя у сільській місцевості.

З усіх питань, що піднімались на нараді, прийнято відповідні рішення та дані доручення.

Всі новини →