Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«За все, що маю, дякую тобі…»

14/05/2018

 Під такою   назвою  пройшов  День матері, свято добра, світла та любові в селі Грушівка.  Село  пишається прекрасною, гідною половиною людства, що носить прекрасне звання  «мама»…

                            Як  добре нам жити і знати

                            І вірити, друзі, весь час,

                            Що кращого  слова, як «МАТИ»

                            Немає,  у світі  для  нас.

  

«Любов матері, це  святе  почуття, немає   вищої  любові за  материнську- все, що  у нас є   найкращого, все від неї-від рідної  неньки»,- розпочала свято з привітання, дякуючи за синів і доньок, за їхню  материнську  відданість сільський голова Лебеденко Неля Володимирівна.

   З вітальним словом звернулися до громади   шановні гості – голова Первомайської райдержадміністрації  Вовк Володимир Вікторович та  депутат районної ради  Біднарик Анатолій Миколайович

   Наше село пишається багатодітними матерями та матерями-героїнями,  до них приєдналися і солдатські матері.  24 односельчан пішли в АТО - захищати Україну.   24 мами  провели своїх синів. Скільки ночей недоспаних, скільки сліз виплаканих, як тривожно билося серце, чекаючи нічного телефонного дзвінка! І тільки материнська віра, жіноча любов та Божа воля допомогли вижити їм у ці важкі роки.

    Розпорядженням  Грушівської  сільської ради  матерям  та жінкам,  голова Первомайської райдержадміністрації та районний депутат вручили відзнаки  «Орден матері  бійця АТО» та «Українська берегиня», а   Грушівському сільському  голові Лебеденко Н.В. -  подяку від командира військової частини «А 2183» за спонсорську  допомогу бійцям.

   Приємно було бачити, як вітали діти та онуки  матір- героїню  Ботвіньєву Галину Дмитрівну. Три покоління  мам виховала  вона, даруючи  їм свою  материнську  любов та тепло.

     Хвилюючим було вітання від дитячого колективу «Фантазія»    та «Чарівних грушівчанок», вони зачаровували кожного, хто сидів у залі,  своїми запальними   танцями та піснями. Музичний колектив «Троїсті  музики» порадував односельчан своїм дебютом. 

      Прекрасним подарунком для всієї громади стало  відкриття  фітнес –клубу, який презентувала сільський голова.

     Ведучі: завідуюча бібліотекою - філією Кривенок Т.О.  та учениця  9-го класу Коростієнко Н.С. побажали всім добра і здійснення сонячних материнських  мрій і надій, радості від дітей, синівської  любові і тепла. 

Всі новини →