Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

04/06/2018

             04 червня голова райдержадміністрації Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів та установ району. На порядку денному

Про участь в обласному семінарі «Перспективи забезпечення молоді житлом» доповіла головний спеціаліст відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Бузанова Вероніка. Учасники заходу були коротко ознайомлені з загальними показниками реалізації державних та місцевих житлових програм та механізмом забезпечення житлом різних категорій громадян, а саме: молоді, учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.

В черговий раз, керівники району звернули увагу на питання щодо проведеної роботи обстеження об’єктів водопостачання в селищній, сільських радах. Це питання знаходиться на постійному контролі очільників району.

В ході проведення наради  було обговорено й  про підготовку до участі у проведенні тренування з органами управління та силами цивільного захисту щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на ВП «Южноукраїнська АЕС».  По даному питанню було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

З метою сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності держави, розв'язанню соціально-побутових проблем, а також налагодження ефективного цивільно-військового співробітництва в райдержадміністрації було проведено перше цьогорічне засідання координаційної ради з питань шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.

Членами координаційної ради було розглянуто проект Положення про координаційну раду з питань шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України та питання надання шефської допомоги військовій частині А-2183.

До Первомайської райдержадміністрації звернулось вже декілька військових частин з проханням надання допомоги у розв’язанні соціально-побутових проблем та забезпечення обороноздатності військових частин Первомайщини.

«Будемо знаходити можливі шляхи надання допомоги в межах своїх можливостей, оскільки підтримка військових частин є пріоритетом  і допомога буде надаватися спільними зусиллями фінансування з районного бюджету і органів місцевого самоврядування» - зазначив голова райдержадміністрації Володимир Вовк.

Всі новини →