Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Відбулася нарада з сільгосптоваровиробниками району

08/06/2018

 08 червня в Первомайській райдержадміністрації відбулася нарада з сільгосптоваровиробниками.

Про стан роботи по військовому обліку доповів військовий комісар Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату Анатолій Биичков. Було відзначені підприємства, які добросовісно відпрацювали питання  ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних. Іншим же керівникам Анатолій Степанович рекомендував усвідомити важливість цього питання та надав роз’яснення щодо документального оформлення бронювання військовозобов’язаних.

Під час наради присутніх було проінформовано про фітосанітарний стан сільськогосподарських культур та в черговий раз головний  спеціаліст відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фіто санітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби наголосила на потребі дотримуватися вимог чинного законодавства при застуванні препаратів для обробітку сільськогосподарських культур. З цього питання виступив і голова спілки бджолярів міста Первомайська та Первомайського району Дмитро Белоус, який звернувся з подякою за співпрацю та пропозицією  щодо координації спільних дій серед сільгосптоваровиробників та бджолярів.

Крім того,  учасники наради долучилися до обговорення питань щодо охорони праці в сільськогосподарському виробництві, основних вимог пожежної безпеки під час зернозбиральної кампанії та заготівлі грубих кормів, організацію навчання з питань пожежної та техногенної безпеки для працівників сільськогосподарських підприємств району, а також питання легалізації трудових відносин та заробітної плати, яке є на постійному контролі районної влади.

Всі новини →