Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

11/06/2018

     11 червня  голова райдержадміністрації Володимир Вовк провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Традиційно, начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Маренчук доповіла присутнім про наповнення районного бюджету, зазначивши при цьому про виконання планових показників доходної частини селищною, сільськими радами.

Учасники наради також ознайомилися з питанням щодо підготовки до проведення командно-штабних навчань, які заплановані на 26 червня. В ході наради обговорено головні аспекти проведення даного навчання.

Крім того, присутні були проінформовані про хід проведення у 2018 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, а також про видачу документів про базову загальну середню освіту. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання у 2018 році відбувається за тією ж процедурою, що й в попередні роки. Проте, є і нововведення, що стосуються сертифікатних робіт з іноземної мови, яка включає в себе аудіювання, змін пов’язані з проведенням ДПА з української мови для випускників середніх шкіл у форматі ЗНО та організаційних моментів подачі документів для складання ЗНО.

 Також сьогодні проведено наради по підготовці до проведення командно-штабних навчань за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників спеціальних служб району.

Очільник району зазначив, що маємо чітко та організовано підійти до поставленого завдання. Безпосередньо це стосується  відпрацювання взаємодії між структурними підрозділами РДА, Мигіївською сільською радою та спеціальними службами та   вжити всіх необхідних заходів, аби КШН відбулися на належному рівні. 

Всі новини →