Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Олексій Савченко відкрив новозбудований спортмайданчик із полем для міні-футболу на Вітовщині

21/06/2018

       У середу, 20 червня, голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко разом зі своїми заступниками Олександром Кушніром та Євгеном Шевченком з робочою поїздкою відвідали села Грейгове та Мішково-Погорілове у Вітовському районі.

На Вітовщині у селі Грейгове очільник Миколаївщини спільно з головою обласної ради Вікторією Москаленко  та головою райдержадміністрації Олександром Демчуком відкрили новозбудоване поле для міні-футболу біля сільської школи. 

Олексій Савченко зазначив, що завдяки успішній реформі децентралізації, впровадженої Президентом України Петром Порошенком, жителі Миколаївщини отримали можливість розвивати освітню галузь, спорт, сільську медицину, реалізувати багато корисних і соціально важливих проектів для своїх громад.

Загальна вартість будівництва міні-поля зі штучним покриттям (22х42 м) на умовах співфінансування склала близько 1,5 млн грн.

«Це результат злагодженої співпраці та участі держави (749,5 тис грн), обласної влади (307 тис грн) та місцевої громади (442,5 тис грн)», - відмітив очільник області.

Як пояснив Олексій Савченко, загалом цього року за державною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» на Миколаївщині завершується будівництво 14 таких полів зі штучним покриттям за рахунок співфінансування з бюджетів трьох рівнів:

-державний бюджет – майже 10,5 млн грн,

-обласний бюджет – близько 5 млн грн,

-місцеві бюджети ОТГ, районів та міста Вознесенська – більше 5,5 млн грн.

Нові футбольні поля отримають громади у шести ОТГ (6 полів), п’яти районах області (6 полів) та у місті Вознесенську (2 поля).

Всі новини →