Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Маємо не допустити факти рейдерства в будь-якій сфері, - Олексій Савченко

21/06/2018

            У середу, 20 червня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко спільно з народними депутатами, правоохоронцями та громадськими активістами провів чергове засідання антирейдерської комісії щодо недопущення фактів рейдерства в будь-якій сфері. Про це очільник області повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Провели чергове засідання антирейдерської комісії, яку я створив ще у 2016 році. За весь час її роботи ми не мали жодного відкритого випадку рейдерства, але, на жаль, цього року почали відбуватися певні події, пов’язані з олійним заводом у Братському районі», - зазначив Олексій Савченко.

Так, до роботи антирейдерської комісії долучилися народні депутати України та громадські активісти - Іван Мірошніченко, Павло Костенко, Вадим Підберезняк, Володимир Шульмейстер, Ольга Матвіїва.

За словами Олексія Савченка, на засіданні було заслухано змістовні і аргументовані доповіді представників правоохоронних органів, зокрема – поліції та прокуратури. «На сьогодні миколаївські правоохоронці вживають всіх можливих заходів, щоб не допустити жодного правопорушення. Але існує певна системна недосконалість, в тому числі і в законодавчому полі, яка не може бути вирішена на місцевому рівні», - написав голова ОДА.

Він повідомив, що у ході комісії її члени окреслили ряд питань, які сьогодні виникають у бізнесу і адресовані, в своїй більшості, до структур системи юстиції.

«Скоординували подальші дії, які будуть направлені, як на недопущення фактів рейдерства в будь-якій сфері, так і на виправлення системних помилок з якими продовжують стикатися наші інвестори. Впевнений, нас почують. Залишаюсь стояти на позиції того, що все і завжди повинно відбуватися лише у відповідності до чинного законодавства. Кожен інвестор повинен мати впевненість у тому, що його капітал буде захищений! Адже саме це і є одним із основних критеріїв інвестиційної привабливості нашого регіону і всієї країни», - резюмував Олексій Савченко.

Всі новини →