Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

25/06/2018

       Сьогодні, очільник району провели нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

На нараді були піднято ряд важливих питань. Зокрема, про стан забезпечення пожежної безпеки на території району доповів представник Первомайського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина проінформувала присутніх про хід проведення оздоровчої кампанії 2018 року. З 29 травня по 15 червня 2018 року було оздоровлено 95 дітей в 3-х таборах відпочинку з денним перебуванням на базі Кумарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Степківської ЗОШ І-ІІІ (40 дітей), Чаусівського навчально-виховного комплексу №2. Також для Первомайського району виділено 9 путівок, які були розподілені серед дітей різних соціальних верств населення. Тож в санаторно-курортні заклади було направлено 13 дітей до оздоровчих таборів «Маяк» в селі Рибаківка та «Динамо» в місті Очаків.

Учасники наради більш детально зосередилися на обговоренні питання щодо підготовки до проведення командно-штабних навчань у разі випадку викиду радіації внаслідок аварії на Южноукраїнській АЕС. Керівники райдержадміністрації та структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про готовність до проведення КШН в районі, кожен по своєму напрямку.

Всі новини →