Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Увага! Важлива інформація

26/06/2018

 ТЕКСТ № 1 (по навчанню)

Оповіщення населення Первомайського району відділом містобудування, архітектури, ЖКГ, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій Первомайської райдержадміністрації в ході проведення тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на ВП «Южно-Українська АЕС» 26 червня 2018 року

УВАГА! УВАГА!

Відділ містобудування, архітектури, ЖКГ, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій Первомайської райдержадміністрації повідомляє про виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із аварією на ВП «Южно-Українська АЕС»(по навчанню)

Громадяни! При проведенні планового технічного обслуговування о 06.20 виникла позаштатна ситуація, яка класифікується як «Аварійна готовність». О 07.15 в зв’язку з подальшим погіршенням радіаційної обстановки на проммайданчику ВП «ЮУ АЕС» та санітарно-захисній зоні, дана подія класифікується як «Аварія на площадці».

У зв'язку з цим населенню, яке прожи­ває в 30-км зоні спостереження навколо ВП «ЮУ АЕС», а саме: с. Куріпчине, с. Львів, с. Іванівка, с. Романова Балка, с. Соколівка, с. Генівка, с. Степківка, с. Зоряне, с. Садибне, с. Зелені Кошари,   с. Степове необхідно перебувати в приміщеннях. Зробити додатко­ву герметизацію житлових приміщень та місць перебування домашніх тварин. Про отри­ману інформацію повідомте сусідів. Дізнайтеся в органів місцевого самоврядування місце збору мешканців для евакуації та готуйтеся до неї. Підготуйте документи та найбільш необхідні речі.

Я начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій Первомайської райдержадміністрації Сосіновський.

26 червня 2018 року 07.15 год.

УВАГА! УВАГА! Повідомлення передано!

Всі новини →