Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Урочистості до Дня Конституції України

27/06/2018

               27 червня в Первомайській райдержадміністрації відбулися урочистості до Дня Конституції України за участю керівників та представників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів центрального органу виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Сьогоднішній районний захід поєднав відзначення також професійного свята Дня державного службовця.

Голова райдержадміністрації Володимир Вовк, звертаючись до присутніх з вітальним словом акцентував, що працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - відповідальна справа, від виконання якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, благополуччя громади району та їх відношення до влади. «Саме державні службовці щодня  допомагають виконувати та реалізовувати  свої конституційні правові основи держави. Конституційний процес триває і нині. Він є запорукою  історичної необхідності позитивних змін задля забезпечення прозорості та ефективності влади, подальшої демократизації суспільства та посилення захисту прав людини» - наголосив очільник району.

Присутні вшанували хвилиною мочання пам’ять усіх полеглих за цілісність та незалежність України.

 

 

 

 

 

Далі розпочалося нагородження. Почесними грамотами та подяками за плідну працю, активну життєву позицію та з нагоди 22-річниці Дня Конституції України були нагородженні представники установ району. Також голова райдержадміністрації відзначив учасників та переможців професійного конкурсу «Кращий державний службовець».

Святковий настрій присутнім дарували виступи народного вокального ансамблю «Степовичка»,  Віри Мігди, гурту «Станіславські козаки», Наталії Кліщенко та сестер Кирдан.

 

 

Всі новини →