Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

02/07/2018

 

2 липня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  та установ району під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Бондаренка.

    Про стан наповнення бюджету району станом на 1 липня 2018 року доповів заступник начальника, начальник відділу доходів та економічного аналізу фінансового управління  райдержадміністрації Олег Юрченко. Окремо були озвучені сільські ради, у яких спостерігається не виконання планових показників місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

    Вже більшість господарств району долучаються до жнивної кампанії. Тому більш детальніше про хід збирання урожаю ранніх зернових культур та дотримання норм пожежної безпеки доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова. Станом на 02.07.18 збирання  ранніх зернових культур всього  7388 га -18,2%  та озимого ріпаку 468 га – 16% господарствами району.  Працювало 25 комбайнів, загрузка 20-21 га.

  Про проведену роботу з забезпечення безперешкодного доступу маломобільних груп населення до соціальних об’єктів доповіли Олена Волошина, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації та Сергій Сосіновський, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Всі новини →