Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

04/07/2018

  4 липня очільник району провів  нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації з актуальних та важливих питань життя району.

На нараді були піднято низку важливих питань. Зокрема, про стан забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів доповів заступник начальника фінансового управління – начальник відділу доходів та економічного аналізу О. Юрченко, зазначивши при цьому про виконання планових показників доходної частини селищною, сільськими радами. Окремо були озвучені сільські ради, у яких спостерігається не виконання планових показників місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

Ірина Коваль, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти поінформувала  присутніх щодо екскурсії учнів та учителів до м. Львів.

Детально щодо орання притрасової зони Н-24 та дотримання суб’єктами господарської діяльності пожежної безпеки доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина проінформувала присутніх про хід проведення оздоровчої кампанії 2018 року. Виділено ще для Первомайського району 6 путівок, які розподілені серед дітей різних соціальних верств населення. Також поінформувала, що 7 липня до Дня родини в м. Миколаїв запрошено дві родини з району для нагородження

Крім того, учасники наради обговорили питання щодо організації підготовки прийдешнього свята – Дня Івана Купала. За результатами наради  керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані відповідні доручення.

Всі новини →