Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

06/07/2018

 6 липня в під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації        В. Бондаренка відбулася оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району щодо покращення роботи  важливих питань району.

Перш за все, розглянуто питання щодо результатів моніторингу та оцінки соціально-економічного розвитку Первомайського району  у січні - травні 2018 року, доповіла головний спеціаліст відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту  В. Бузанова.

Актуальними було і залишається питаннями про стан роботи щодо детінізації заробітної плати та легалізації найманих працівників на підприємствах району, яке щоденно розглядається на нарадах у голови райдержадміністрації В. ВОВКА.                     Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації О. Волошина  поінформувала присутніх про проведену роботу в цьому напрямку.

Також, було розглянуто питання щодо інвентаризації земельних ділянок, на яке надала роз’яснення  начальник управління агропромислового розвитку І. Чмирьова.

Протягом дня відбулося засідання робочої групи щодо розгляду питання про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок та розгляду звітів з експертної грошової оцінка земельних ділянок..

Розпочав засідання С. Бондаренко, перший заступник голови райдержадміністрації, який знайомив присутніх із порядком денним по відповідним матеріалам. Більш детально на законодавчому рівні надала роз’яснення завідувач юридичного сектора  А. Скачкова. Проаналізувавши ситуацію та обговоривши дане питання було зроблено висновок проте,  що це питання потрібно доопрацювати та вивчити детальніше відповідно до чинного законодавства. А. Скачковій було надано доручення щодо відпрацювання вищезазначеного питання.

Також, сьогодні в методичному кабінеті  відділу освіти пройшли правові навчання з розгляду Інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну у Первомайській районній державній адміністрації та Інструкції з діловодства у Первомайській районній державній адміністрації.

Всі новини →