Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Закон один для всіх

06/07/2018

              Районна інвентаризаційна комісія для виявлення фактів незаконного обробітку земель сільськогосподарського призначення державної форми власності у Первомайському районі 3 липня 2018 року здійснила виїзд на земельні ділянки суб’єктів господарювання Грушівської сільської ради.

         Під час роботи комісії встановлено, що по вул. Кам’яномостівській, 91-б та Кам’яномостівській, 95 понад 5 років використовуються земельні ділянки для комерційної діяльності та сільськогосподарського виробництва без правовстановлюючих документів.

         Прийнято рішення підготувати матеріали для подання на розгляд районної комісії з визначення розміру збитків власникам землі та землекористувачам.

         У ході рейду виявлено, самовільно засіяно 3 га соняшнику на землях запасу державної власності. Для встановлення особи, яке це здійснила, підготовлено лист до Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. 

         В черговий раз наголошуємо: суб’єкти господарювання повинні дотримуватись норм земельного законодавства України, користуватись землею – тільки на законних підставах.

Всі новини →