Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ЩОТЕЖНЕВА НАРАДА

09/07/2018

    9 липня в Первомайській райдержадміністрації головою райдержадміністрації Володимиром Вовком була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  та установ району.

Про стан наповнення бюджету району доповів заступник начальника, начальник відділу доходів та економічного аналізу фінансового управління  райдержадміністрації Олег Юрченко. Станом на 6 липня 2018 року надходження до загального фонду зведеного бюджету району склали 37 366,2 тис. грн., при запланованих нам цей період обсягах надходжень в сумі 39 577,9 тис. грн. Це становить 94,4 відсотка до планових показників січня-липня поточного року та 41,7 відсотка по відношенню до середньорічного показника, який  на 7 місяців повинен складати не менше 58,3 відсотка. Станом на цю дату з 20 місцевих бюджетів, які входять до складу зведеного бюджету району 10 місцевих рад забезпечили виконання планових призначень 7 місяців на 100 і більше відсотків. Плановий норматив по відношенню до середньорічного показника виконано лише по Тарасівській сільській раді.

Враховуючи вище викладене, робочій групі з наповнення бюджету зведеного району є над чим працювати з метою забезпечення кращого рівня показників.

Начальник управління  агропромислового розвитку Ірина Чмирьова доповіла питання про роботу районної інвентаризаційної комісії з виявлення фактів незаконного обробітку земель сільськогосподарського призначення державної форми власності у Первомайському районі. Вона зазначила, що  3 липня членами районної інвентаризаційної комісії здійснено виїзд в Грушівську сільську раду з метою виявлення фактів порушень земельного законодавства при використанні земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності. Виявлено масу порушень згідно чинного законодавства. Комісія прийняла рішення підготувати та направити лист до Первомайського відділу поліції ГУНП у Миколаївській області для нарахування збитків.

Щодо виявлення фактів незаконного використання найманої праці під час роботи овочевих бригад довела до відома  присутніх Олена Волошина, начальник управління соціального захисту населення. Так, з початку сезону вирощування овочевих культур було здійснено 5 виїздів по сільським радам. Станом на 9 липня 2018 року виявлено, що роботодавцями, які збирають овочі, допущено  порушення – неоформлені трудові відносини з найманими працівниками. Серед роботодавців проведено роз’яснювальну роботу, пояснено наслідки фактичного допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору; фінансова відповідальність юридичних та фізичних осіб – підприємці за такі порушення. Рекомендовано усунути порушення в найближчий термін.

Головний лікар КП «ПРЦПМСД» Первомайської районної ради Тетяна Примак поінформувала, що станом на 9 липня 2018 року підписано 11 142 декларацій з пацієнтами. На даний час продовжується навчання лікарів та відповідальних осіб за створення декларацій.

Всі новини →