Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

11/07/2018

  

 11 липня очільник району Володимир Вовк провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Розглядалися важливі питання щодо життєдіяльності району. Ірина Чмирьова,  начальник управління агропромислового розвитку доповіла про погодні умови, які склалися вчора 10 липня на території Мигіївської сільської ради. Пройшов ливневий дощ з градом та з сильними поривами вітру до 14 м/с. Внаслідок чого були пошкоджені сільськогосподарські культури.

 

Про відремонтований шкільний автобус у Полтавському НВК та питання щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на об’єкт «Реконструкція системи енергозбереження приміщень Кінецьпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів на суму 150 тис. грн., а також питання щодо виділення коштів з місцевого бюджету на умовах спів фінансування для виконання робіт з авторського та технічного нагляду на реконструкцію системи енергозбереження приміщень Кінецьпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів в сумі 5 тис. грн. довела до відома  Ірина Коваль, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти.

 

Інна Ткач, начальник відділу економічно-інвистаційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту поінформувала присутніх про конкурс мікропроектів. Так, згідно Порядку відбору, надання та умов використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію мікропроектів місцевого розвитку селищній, сільським радам, підприємствам, установам, організаціям запропоновано взяти участь у конкурсному відборі. Всім бажаючим надано методичну допомогу та роз’яснення щодо підготовки документів для участі.

Вкотре заступник начальника фінансового управління – начальник відділу доходів та економічного аналізу Олег Юрченко доповів про наповнення районного бюджету. Проведено повторне засідання робочої групи з питань дотримання установами, підприємствами і організаціями усіх форм власності норм законодавства щодо сплати податків, заборів та інших соціальних платежів до бюджетів усіх рівнів, пошуку та залучення додаткових резервів наповнення бюджетів, за рахунок легалізації використання найманої праці, земельних ділянок та іншого державного і комунального майна. Для більш детального вирішення та відпрацювання відповідного питання були надані доручення та рекомендації.

Всі новини →