Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

16/07/2018

 16 липня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  та установ району головою райдержадміністрації Володимиром Вовком.

Про стан виконання бюджету за 7 місяців та стан наповнення бюджету району станом на 13 липня 2018 року доповів заступник начальника, начальник відділу доходів та економічного аналізу фінансового управління  райдержадміністрації Олег Юрченко. Окремо були озвучені сільські ради, які не виконують планові показники місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

На виконання доручення  департаменту економічного розвитку та регіональної політики облдержадміністрації від 31.05.2018 року №966/01.01-14 про участь мікропроектів місцевого розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам доповіла начальник відділу ЕІРТТКМС Інна Ткач. Так, подано до участі 4 проекти з районну на опрацюванні знаходяться ще проекти двох сільських рад.

Вже закінчується жнивна кампанія. Тому більш детальніше про стан збирання ранніх зернових культур урожаю 2018 року та дотримання суб’єктами господарської діяльності пожежної безпеки при збиранні ранніх зернових господарствами району доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова. Відповідно до робочого плану проведення збирання урожаю ранніх зернових та зернобобових культур, а також  озимого ріпаку урожаю 2018 року до збирання підлягає всього 44,4 тис. га. З них: ранні зернові – 41,5 тис. га в т.ч. ячмінь – 11,2 тис.га, пшениця – 24,2 тис. га. Горох, нут – 5,9 тис. га. Крім того, озимий ріпак – 3,0 тис. га. Задіяно 199 зернозбиральних комбайнів, з них: власні – 174 од., залученні 25 од. (за потребою згідно попередньо укладених договорів). За оперативною інформацією господарств селищної та сільських рад станом на 13.07.2018 року пошкоджено та знищено 545 га кукурудзи, 533 га соняшнику, 47 га сої, 40 га гороху, 170 га озимої пшениці. Всього 1 335 га.

Головний інспектор Первомайського міськрайонного відділу ДСНС України в Миколаївської області Дмитро Бочак доповів про дотримання правил пожежної безпеки при збиранні ранніх зернових господарствами району та недопущення спалення стерні.

Про замовлення закладами загальної середньої освіти підручників для 1 класу Нової української школи доповідала в. о. начальника відділу освіти Ірина Коваль. Заклади освіти Первомайського району вчасно надали замовлення  до департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Всі новини →