Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Заступника голови облдержадміністрації Євгена Шевченка обрано головою обласної організації НОК України

17/07/2018

 Сьогодні, 17 липня, в облдержадміністрації відбулась Х звітно-виборча асамблея ГО «Регіональне відділення НОК України в Миколаївській області».

 

В ході засідання, одноголосним рішенням, головою регіонального відділення НОК було обрано заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Євгена Шевченка.

Заступник голови ОДА відмітив важливість розвитку спорту Миколаївщини для обласної влади. Коментуючи своє призначення він окреслив першочергові для себе завдання на посаді голови організації.

«Голова облдержадміністрації Олексій Савченко постійно наголошує на важливості комплексного розвитку спорту області. Як заступник голови, і відтепер голова регіонального відділення НОК визначив для себе пріоритетним завданням  збільшення фінансування спортивної галузі області, адже фінансовий ресурс дасть змогу розбудувати спортивну інфраструктуру, дозволить талановитим спортсменам тренуватись та брати участь у змаганнях різного рівня тощо», - сказав Євген Шевченко.

Він також закликав долучитись до цієї роботи народних депутатів України від Миколаївської області та депутатів Миколаївської обласної ради: «Вже маємо повне сприяння народного депутата Бориса Козиря. Я пропоную і закликаю долучитись до цієї роботи всіх народних обранців Миколаївщини»

В ході асамблеї також були внесені зміни до складу Виконкому та членів організації. Так кількісний склад Виконкому збільшено до 17 осіб, до нього увійшли спортивні функціонери та заслужені тренера.

До складу членів ГО «Регіональне відділення НОК України в Миколаївській області» одноголосним рішенням введено чемпіона ХХІІІ зимових Олімпійських ігор Олександра Абраменка.

Всі новини →