Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

18/07/2018

 18 липня очільник району провів  нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації з актуальних та важливих питань життя району.

На нараді були піднято низку важливих питань. Зокрема, про стан забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів доповіла к начальника фінансового управління Олена Маренчук, зазначивши при цьому про виконання планових показників доходної частини селищною, сільськими радами. Окремо були озвучені сільські ради, у яких спостерігається не виконання планових показників місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

Ірина Коваль, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти поінформувала  присутніх щодо відкритих вакансій для вчителів.

Щодо збирання ранніх зернових культур доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова. Фактично зібрано ранніх зернових на площі 28,2 т. га., що становить 68% до площі збирання урожайність 34,1 га., валовий збір 96 тис. тон.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина доповіла, що зараз проходить електронна звірка взаємних розрахунків з підприємствами-надавачами послуг щодо нарахованих сум по пільгам за червень місяць.

Крім того, учасники наради обговорили питання ще низку питань щодо життєдіяльності району. За результатами наради  керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані відповідні доручення.

Всі новини →