Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Спільний рейд робочої групи з ліквідації стихійних ринків та припинення несанкціонованої торгівлі живими тваринами, продукцією тваринництва та харчовими продуктами тваринного і рослинного походження на території Первомайського району

18/07/2018

         18.07.2018 року проведено спільний рейд членами робочої групи з ліквідації стихійних ринків та припинення несанкціонованої торгівлі живими тваринами, продукцією тваринництва та харчовими продуктами тваринного і рослинного походження на території Первомайського району та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення до Лисогірської філії КП «Первомайський ринок».

       Членами робочої групи виявлено, що на прилеглій території Лисогірської філії КП «Первомайський ринок», незважаючи на дію контролюючих та правоохоронних органів, має місце «стихійна» торгівля у невстановлених місцях. Функціонують «стихійні» місця, на яких здійснюється продаж продовольчої та овочевої продукції як фізичними особами підприємцями, так і приватними особами.

       В результаті проведеного рейду призупинено торгівлю в невстановлених місцях реалізації та усно попереджено осіб про відповідальність за порушення чинного законодавства».

Всі новини →