Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

23/07/2018

           23 липня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Про стан виконання бюджету за 7 місяців та стан наповнення бюджету району станом на 12 липня 2018 року доповіла начальник фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук. Окремо були озвучені сільські ради, які не виконують планові показники місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників фінансового забезпечення району.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина проінформувала про проведену роботу щодо створення нових робочих місць та легалізації зайнятості в Первомайському районі. З початку року робочою групою проведено 14 рейдів, обстежено  суб’єктів господарювання, які використовують найману працю. При цьому виявлено  суб’єктів господарювання, які використовують найману працю без належного оформлення трудових відносин. Представники робочої групи надали повідомлення про обов’язкове усунення порушень та провели  інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо  відповідальності роботодавців за незаконне звільнення та  за не оформлення своїх працівників.

Сергій Сосіновський -  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій доповів про підготовку до планової перевірки діяльності відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, яку буде здійснювати Державна архітектурно-будівельна інспекція України.

Наприкінці наради традиційно керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації  були надані протокольні доручення до виконання.

 

Сьогодні ж очільник району Володимир Вовк провів засідання комісії щодо організації та відзначення в Первомайському районі  Дня Прапора України та 27 річниці незалежності України. Більш детально присутні обговорили питання щофо формування районної Дошки Пошани. Зокрема, шляхом голосування було обрано осіб та колективи, які цього року удостоєнні представляти районну Дошку Пошани.

 

Всі новини →