Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада з керівниками структурних підрозділів РДА

24/07/2018

             24 липня очільник району провів  нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації з актуальних та важливих питань життя району.

На нараді були піднято низку важливих питань. Зокрема, про стан забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів доповіла начальника фінансового управління Олена Маренчук, зазначивши при цьому про виконання планових показників доходної частини селищною, сільськими радами. Окремо були озвучені сільські ради, у яких спостерігається не виконання планових показників місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова повідомила про виїзд комісії в сільські ради щодо інвентаризації землі, про місячник по боротьбі з амброзією, який пройде з 25 липня  по 25 серпня та по збиранню урожаю ранніх зернових культур.

Також присутні були ознайомлені з питаннями щодо централізованої заправки вогнегасників всіх закладів освіти, про підготовку до опалювального сезону та про виїзд комісії щодо легалізації зайнятості працівників.

Наразі розглядається можливість розвитку співпраці з французькими регіонами. Тож відділом економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації вже підготовлені та надані проекти, які можливо запропонувати французьким партнерам.

За результатами наради  для більш детального вирішення та відпрацювання відповідних питань, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення та рекомендації.

Всі новини →