Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Наталя Іванцова відвідала Березанську середню школу

28/08/2013

27 серпня у ході робочої поїздки до Березанського району, з метою перевірки закладів освіти до нового навчального року, заступник голови облдержадміністрації Наталя Іванцова відвідала Березанську ЗОШ І-ІІІ ступеня, у якій навчається 436 учнів.

Директор школи Віра Алексєєнко з гордістю демонструвала гостям заклад, що має укомплектовану матеріально-технічну базу, висококваліфіковані педагогічні кадри.

Як наголошує Президент України Віктор Янукович, одне з найважливіших завдань, що стоять перед нами, - це створення необхідних умов для наших дітей, щоб вони добре навчалися. Тож, колектив Березанського навчального закладу докладає чимало зусиль, аби такі умови було створено. У школі працює 4 групи продовженого дня для учнів початкової школи, облаштовано окремі спальні місця для молодших школярів.

А ще педагоги працюють над впровадженням моделі «Школа розвитку успішної особистості», мета якої – створення умов для гармонійного розвитку і творчої самореалізації молоді.

Цікаво, що Березанська ЗОШ є районним опорним закладом з питання впровадження інформаційно-комп‘ютерних технологій в навчально-виховний процес. То ж не дивно, що сайт MYFIZIKA, створений  вчителькою  Євгенією Сажнєвою став лауреатом дев’ятого Всеукраїнського конкурсу  “Вчитель – новатор”. Пані Євгенія відмітила, що, після її успішної участі в конкурсі, у школярів значно зріс інтерес до інформатики та фізики.

До нового навчального року в рамках реалізації бюджетної програми  за Кіотським протоколом у Березанській ЗОШ завершується капітальний ремонт фасаду будівлі з утепленням та заміна віконних рам на металопластикові.

Всі новини →