Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Для вихованців Рибаківської школи створено належні умови навчання та розвитку: Наталя Іванцова

27/08/2013

Заступник голови облдержадміністрації Наталя Іванцова перевірила стан готовності Рибаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів до навчального року у ході робочої поїздки до Березанського району, що відбулася 27 серпня.

Заступник голови облдержадміністрації звернула увагу на добру матеріально-технічну базу, а також комфортні умови для перебування дітей. Напередодні нового навчального року було відремонтовано спортивну залу закладу.

У Рибаківці Наталя Іванцова також завітала до модернізованого дитячого садка, на який варто рівнятися навіть миколаївським дошкільним навчальним закладам. «Перлинку» було відновлено у 2007 році за рахунок інвестицій спонсора. Тоді її відвідували всього 17 малюків. Нині цей дитсадок щодня приймає до 60 маленьких вихованців. Фінансування здійснюється за рахунок коштів сільської ради і становить приблизно 670 тисяч гривень на рік.

Оскільки у закладі саме відбувалися батьківські збори, заступник голови облдержадміністрації мала нагоду поспілкуватися з молодими мамами й татусями. Розмова засвідчила високий рівень готовності батьків співпрацювати з вихователями задля забезпечення оптимальних умов для повноцінного гармонійного розвитку дітей.

«Кожній дитині – всебічний розвиток», - проголошують соціальні ініціативи Президента України. У Березанському районі добре дбають про підростаюче покоління, - відзначила Наталя Іванцова, -  освітня галузь забезпечує гідні умови для розвитку та навчання дітей. В майбутньому це стане підґрунтям для їх успішної самореалізації.

Всі новини →