Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

27/07/2018

 

Сьогодні 27 липня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  та установ району головою райдержадміністрації Володимиром Вовком.

На нараді були піднято низку важливих питань. Про одне із головних доповіла головний спеціаліст управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксана Курочкіна щодо проходження місячника боротьби  з  карантинними  організмами -  амброзією  полинолистою, який  проходить з   25 липня  по  25 серпня  2018  року  на  території  Первомайського  району.  

Про централізовану перезарядку вогнегасників в загальноосвітніх закладах Первомайського району доповідала виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Ірина Коваль.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина проінформувала присутніх про зустріч з представниками благодійної організації «Миколаївський обласний фонд «Здорова нація».

Зокрема, про стан забезпечення податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів доповідала начальник фінансового управління Олена Маренчук, зазначивши при цьому про виконання планових показників доходної частини селищною, сільськими радами. Окремо були озвучені сільські ради, у яких спостерігається не виконання планових показників місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

Питання щодо медичної реформи доповідали головний лікар ЦРЛ Віктор Готка та Тетяна Примак головний лікар комунальне підприємство «Первомайський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської районної ради.

 

Крім того, учасники наради обговорили питання щодо участі у заході з нагоди відзначення 1030 років хрещення України-Руси «Молитва за Україну». За результатами наради  керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації надані відповідні доручення.

Всі новини →