Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Шановні працівники торгівлі!

27/07/2018

     Згідно з Указом Президента України, в останню неділю липня, у нашій державі відзначається День працівника торгівлі. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі малого і середнього підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, адже сьогодні торгівля – це одна з найпотужніших галузей господарства,  що  динамічно розвиваючись, успішно забезпечує зростаючий попит населення у необхідних товарах та послугах. 

З нагоди професійного свята щиросердно бажаю усім працівникам торгівлі витримки, оптимізму, родинного благополуччя, невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною.

Зі святом Вас, шановні. Хай мир, добробут,  злагода і впевненість у завтрашньому дні будуть у кожному домі, нових трудових здобутків Вам в ім’я розквіту бізнесу та на благо розвитку району!

 

Голова райдержадміністрації                    В.ВОВК

 

Всі новини →