Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

30/07/2018

16 липня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації  та установ району головою райдержадміністрації Володимиром Вовком.

Про підготовку актів готовності до опалювального сезону 2018-2019 рр. закладів соціальної сфери району доповідала Коваль Ірина – виконувач обов’язків начальника відділу освіти райдержадміністрації, яка наголосила, що робота проводиться згідно плану підготовки закладів освіти до осінньо-зимового періоду 2018/2019 років. Використано коштів на підготовку закладів 137, 599 тис. грн., оголошено торги на закупівлю вугілля в кількості 603 тонни.

Віктор Готка – головний лікар ПЦРЛ поінформував про процедури відкритих торгів на закупівлю паливних гранул з деревини та паливних пілетів з лушпиння соняшника.

Бюджетними установами району завершується укладання угод та робота по обслуговуванню димвентканалів, з метою підготовки до зимового періоду. Поінформовано населення району через газету «Прибузький Вісник» щодо дотримання протипожежної безпеки, зазначила головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Тетяна Мартиненко. Також, АОСББ та ОСББ с. Кінецьпіль, КП «Житло»  укладено угоди на вивіз ТПВ та обслуговування димвентканалів. Закладами бюджетної та соціальної сфери укладаються угоди на обслуговування   димвентсистем в термін до 01.09.2018 року. До роботи в опалювальний період 2018/2019 підготовлено   62 житлових будинки та 71 котельна, 1,9 км теплотрас, в наявності    757 т вугілля.

Головний спеціаліст відділу ЕІРТТКМС райдержадміністрації, виконувач обов’язків начальника відділу ЕІРТТКМС райдержадміністрації Вероніка Бузанова довела до відома присутнім про участь мікропроектів місцевого розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам. Відділом ЕІРТТКМС  подано до участі 10 проектів:стан реалізації мікропроектів соціально-економічного розвитку в Первомайському районі. На стадії  опрацювання  знаходяться 2 проекти,  на стадії  розробки  знаходяться 2 проекти.

Питання про стан збирання урожаю ранніх зернових культур в районі доповідала Оксана Курочкіна – головний спеціаліст з соціально-економічних питань управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, виконувач обов’язків начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації. Погодні умови, які склалися на даний час, заважають закінчити збирання урожаю ранніх зернових культур.

Щодо стану справ та вижитих заходів щодо підвищення розміру виплати заробітної плати детально доповіла Олена Волошина – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації. З початку   2018 року проведено моніторинг та аналіз на 147  підприємствах, установах, організаціях всіх форм власності щодо  встановлення заробітної плати на рівні не нижче  державних мінімальних гарантій в оплаті праці. За підсумками аналізу щомісячного направляються листи керівникам підприємств, на яких допущено зниження середньої заробітної плати  з проханням роз'яснити та поліпшити ситуацію.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів були надані протокольні доручення.

Всі новини →