Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райдержадміністрації

31/07/2018

З метою захисту прав, свобод та законних інтересів дітей 31 липня 2018 року під керівництвом першого заступника голови Первомайської райдержадміністрації Сергія Бондаренка проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райдержадміністрації, на якому розглянуто 3 питання: 

- Розгляд заяви мешканки села Зелені Кошари про призначення її опікуном її малолітньої онуки.

- Розгляд заяви мешканки села  Мигія  про призначення її опікуном малолітньої дитини позбавленої батьківського піклування.

- Розгляд питання про взяття під соціальний супровід сімей, які опинилися у складниї життєвих обставинах та зняття з соціального супроводу сімей.

З інформацією виступили начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, секретар комісії Тетяна Малиновська та директор центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді   Тетяна Дяценко.

Учасники засідання комісії вивчивши матеріали справ, заслухавши заявників їх доводи та наміри щодо опіки,  прийняли відповідні рішення згідно чинного законодавства.

При винесенні рішення головуючий комісії наголосив на необхідність забезпечення права кожної дитини мати родину та пріоритетність права дитини на виховання в сім'ї, на необхідність забезпечення права кожної дитини на рівень життя необхідний для її фізичного, гармонійного, розумового, духовного, соціального розвитку. Також, посилити контроль сімей/осіб, які перебувають під соціальним супроводом, сприяти обліку працездатних осіб в Первомайському міськрайонному центрі зайнятості. Тримати на контролі та відслідковувати стан підготовки сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах до зими. Щомісяця на засіданні комісії з питань захисту прав дитини інформувати про стан здійснення соціального супроводу.

 

Всі новини →