Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Засідання робочої групи з питань організації карантинних заходів на території Первомайського району

02/08/2018

 

З 25 липня  по  25 серпня  2018  року  на  території  Первомайського  району  оголошено  проведення  місячника боротьби  з  карантинними  організмами -  амброзією  полинолистою. 

В зв’язку з вищезазначеними заходами  02 липня 2018 року в Первомайській райдержадміністрації, проведено позачергове засідання робочої групи з питань організації карантинних заходів на території Первомайського району.

Розглядалися два нагальних питання, а саме: розгляд звернення сільського голови Лисогірської сільської ради В. Базалука щодо масового розповсюдження амброзії полинолистою на узбіччях дороги Т – 1504 «Первомайськ – Новоукраїнка» в напрямку до села Лиса Гора та про ситуацію, яка склалася на узбіччі доріг.

Розпочав засідання С. Бондаренко, перший заступник голови райдержадміністрації, який знайомив присутніх із порядком денним по відповідним матеріалам та наголосив щодо карантинного  бур’яну, що  наносить  великої  шкоди сільському  господарству  та  здоров’ю людини. Більш детально по даним матеріалам  поінформував В. Базалук, голова Лисогірської сільської ради.

За підсумками засідання робочої групи доповідачам та членам комісії були надані відповідні доручення щодо знищення  амброзії полинолистої     на  власній  та  прилеглих  територіях  відповідно до чинного законодавства:

-         написати лист на службу автомобільних доріг у Миколаївській області щодо вжиття заходів по обкосам автошляху Т – 1504 в напрямку до Лисої Гори;

-         щодо знищення амброзії полинолистої на підприємствах, установах, організаціях в закладах  соціальної  сфери.

Про проведену роботу прозвітувати до 14 серпня 2018 року.

Всі новини →