Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Валентин Гайдаржи перевірив хід реконструкції котельні та теплових мереж школи-інтернату на Первомайщині

03/08/2018

 У четвер, 2 серпня, заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи спільно з депутатом обласної ради Михайлом Талпою перевірили хід виконання робіт по реконструкції котельні та теплових мереж Лисогірської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Первомайського району. Про це заступник голови ОДАповідомивна своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Валентин Гайдаржи зазначив, що замовником робіт є обласне КП «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції». Загальна кошторисна вартість проекту становить 5,2 млн грн цільових обласних засобів, а в цьому році на об'єкт передбачено близько 1,5 млн грн.

Проектом передбачено впровадження енергозберігаючих технологій. Станом на сьогодні куплена модульна котельня, також придбано всі попередньоізольовані труби.

Крім цього, замовлені залізобетонні лотки для прокладки трубопроводів і блоки для монтажу теплових камер.

«В ході короткої робочої наради з замовником, підрядником і директором школи поставлено завдання завершити установку нової котельні та тепломереж до початку опалювального сезону, а також виконання благоустрою після проведення земляних робіт», - відзначив Валентин Гайдаржи. 

Всі новини →