Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ФК «Мигія» в додатковий час поступилась ФК «Вікторія» в матчі Кубку «Надій» з футболу

07/08/2018

     4 серпня 2018 року ФК «Вікторія» приймала у себе ФК «Мигія», в рамках Кубку «Надій» з футболу, який проводить Федерація футболу Миколаївської області.

 

 «Вікторія» (Березнегувате) — «Мигія» (Первомайський р-н) – 5:2 (в додатковий час).

Арбітри: Д. Ільяшенко (Миколаїв), Ю. Самборський, Г. Нежлукченко (обидва – Снігурівка). Наглядач арбітражу: П. Вінарський (Миколаїв).

Голи: Шпирка (20), Павлюк (74), Юхимчук (107), Варакса (119), Клеветенко (120+2) – Стіплін (61), Шилігацький (70).

Яворський («Мигія») не реализував пенальті (54).

Попередження: Бєлоконь (50), Юхимчук (76), Чугай (54) – Баранюк (65).

Команда Вікторія, забивши на 20-тій хвилині, повела в рахунку. Такий результат, який задовольняв господарів поля тримався до 61-ї хвилини основного часу. Згодом в одній із атак, Мигії вдалось влучити у ворота суперника і зрівняти рахунок. На 70-й хвилині Шилігацький виводить команду Мигії вперед, в результаті однієї з гострих атак. Але господарі поля не здавались і вже на 74-й хвилині Вікторія відквитала гол, зрівнявши рахунок. По закінченню основного часу матчу рахунок не змінився 2:2.

В основний час не вдалось виявити переможця і арбітр назначив овертайм. Таким чином Вікторія перемогла в додатковий час з рахунком 5:2 ще тричі забивши у ворота Мигії на 117,119 і 120 хвилинах. П’ятий гол було забито завдяки реалізованому пенальті Клеветенко.

Всі новини →