Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Привітання Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем військ зв’язку України

08/08/2018

 Від імені Уряду та від себе особисто вітаю військовослужбовців військ зв’язку України з професійним святом!

Війська зв’язку – важливий і необхідний для Збройних Сил України тип військ, що забезпечують зв’язок та управління в усіх видах військ української армії. Війська зв’язку України мають давні традиції, адже ведуть свій родовід ще з часів Української Народної Республіки. З часу відновлення української незалежності війська зв’язку знову діють у складі Збройних Сил та стоять на сторожі нашої безпеки.

Реформа української армії передбачає швидку та докорінну модернізацію війська, впровадження стандартів НАТО, перехід до Збройних Сил нового типу, які здатні відповідати на безпекові виклики сучасності та ефективно протистояти агресору. Війська зв’язку, зокрема, є однією з ключових ланок сучасної армії, тому реформа Збройних Сил здійснюється з урахуванням вимог інформаційної епохи. Війська зв’язку повинні відповідати найвищим критеріям швидкості та безпеки передачі інформації, оперативності у налагодженні зв’язку між підрозділами в умовах сучасного відкритого воєнного конфлікту.

Співпраця з експертами наших західних партнерів та НАТО дає змогу нам запозичувати передові технології та запроваджувати найсучасніші методи військової комунікації. Впевнений, що нам вдасться здійснити усе заплановане, адже наша стратегічна мета – членство в НАТО та побудова однієї з найсильніших армій світу.

Дякую усім військовослужбовцям-зв’язківцям за віддану службу народові України та щоденний ризик власним життям. Велика подяка усім цивільним працівникам військ зв’язку за важку і небезпечну працю. Бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, успішного виконання покладених обов’язків та мирного неба над головою!

Слава Україні!                                             Героям слава!

 

Прем’єр-міністр України                      Володимир ГРОЙСМАН 

Всі новини →