Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Триває прийом заявок від громадських організацій на участь у конкурсі проектів військово-партіотичного виховання

08/08/2018

 Із 3 серпня по 7 вересня 2018 року департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації проводить конкурс із визначення проектів, розроблених громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році.

Звертаємо увагу на пріоритетні завдання, на розв’язання яких мають бути спрямовані проекти з військово-патріотичного виховання, що подаються для участі у Конкурсі:

1)  військово-патріотичне виховання - здійснення заходів, спрямованих на допризовну підготовку молоді, підвищення престижу військової служби, підвищення готовності молоді до територіальної оборони. Удосконалення системи військово-патріотичного виховання;

2)  формування ціннісних орієнтирів молоді. Духовно-моральне виховання - здійснення заходів, спрямованих на формування ціннісних орієнтирів молоді, створення умов для творчого і духовного розвитку молоді, її інтелектуального самовдосконалення, формування патріотичної свідомості молоді, популяризації української культури, мови і народних традицій;

3)  виховання громадянської свідомості молоді - проведення заходів неформальної освіти, спрямованих на підвищення рівня громадянської освіти, свідомості дітей та молоді, формування відповідної системи цінностей, метою яких є виховання відповідального, національно орієнтованого громадянина - патріота України, який має активну життєву позицію;

4)  збереження історичної пам’яті - проведення заходів, спрямованих на відновлення й відкриття закритих сторінок історії України та видатних особистостей українського державотворення, відновлення та виховання історичної пам’яті; популяризацію, привернення уваги, відзначенню видатних державних дат, подій пов’язаних зі становленням української державності та виборюванням незалежності.

Проекти, розроблені громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2018 році, мають реалізовуватися винятково на території Миколаївської області.

Конкурсні пропозиціі приймаються до 17 серпня 2018 року за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 29, каб. № 6, контактний телефон: (0512) 37 94 00.

Детальну інформацію про конкурс розміщено на офіційному сайті департаменту освіти і науки облдержадміністрації: http://oblosvita.mk.gov.ua/ua/economy/ 

Конкурс проводиться у рамках Програми військово-патріотичного виховання  населення Миколаївської області на 2015-2020 роки.

Запрошуємо до участі!

Всі новини →