Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

10/08/2018

10 серпня очільник району Володимир Вовк провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

На нараді було розглянуто низку важливих питань. Новопризначений начальник відділу освіти райдержадміністрації Галина Давидова доповіла, що в закладах освіти продовжується підготовка до нового навчального року.

Головний  спеціаліст  з соціально-економічних  питань управління  агропромислового  розвитку райдержадміністрації, виконуюча  обовˈязки  начальника  управління  агропромислового  розвитку райдержадміністрації Оксана Курочкіна поінформувала присутніх щодо запланованих заходів з інформаційно-просвітницької роботи, що включає інформування населення про заходи, яких треба дотримуватися,Ю щоб не допустити зараження свиней на АЧС (африканська чума свиней).

Сергій Сосіновський -  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій доповів про підготовку до планової перевірки діяльності відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, яку буде здійснювати Державна архітектурно-будівельна інспекція України. 

Про відзначення в Первомайському районі Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності доповідала головний спеціаліст відділу економічно-інвистаційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації, виконуюча  обовˈязки  начальника відділу економічно-інвистаційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вероніка Бузанова. З метою гідного відзначення вищезазначеного заходу: підготовлено проект розпорядження, створено організаційний комітет, розроблений план заходів.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина  інформувала, що сьогодні 10.08.2018 року згідно плану роботи працівниками УСЗН заплановано виїзд по сільським радам щодо виявлення фактів незаконного використання найманої праці під час роботи овочевих бригад.Про стан забезпечення податкових надходжень до районного бюджету доповідала начальник фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук.

Питання про підготовку до опалювального періоду та хід реалізації медичної реформи доповідали головний лікар ЦРЛ Віктор Готка та Тетяна Примак головний лікар КП «Первомайський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Первомайської районної ради. Тетяна Примак наголосила, що підписання декларацій підходить до завершення.

За результатами наради  для більш детального вирішення та відпрацювання відповідних питань, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення та рекомендації.

Також, з метою надання інформаційної допомоги державним установам району, організаціям, громадам і виробникам свинини, власникам свиней щодо зменшення ризиків поширення АЧС (африканська чума свиней) в актовій залі районної ради, проведено семінар-нараду національним консультантом ФАО Олександром Рєвнівцевим. Надано відповідні рекомендації, яких потрібно дотримуватися, щоб не допустити зараження свиней на АЧС.

 

Всі новини →