Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

ПОДІЇ ДНЯ

13/08/2018

 

13 серпня в Первомайській райдержадміністрації була проведена нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району головою райдержадміністрації Володимиром Вовком.

На нараді було розглянуто низку важливих питань.

Про стан підготовки та підписання актів готовності об’єктів соціальної сфери району до початку опалювального сезону доповів головний лікар центральної районної лікарні Віктор Готка зазначивши, що Первомайською ЦРЛ заключено Договір № 03/18 від 27.07.2018 року по підготовці до повірки, проведення повірки та технічне обслуговування ЗВТ та обладнання вузла обліку природного газу, який зареєстровано в Управлінні Державної казначейської служби з подальшою оплатою. Газові котли готові до роботи у опалювальний період 2018 – 2019 років на 99,9%. Отриманий Акт готовності № 1 від 02.08.2018 року.

Доповнила питання щодо підготовки до опалювального сезону Тетяна Примак – головний лікар КП «ПРЦПМСД Первомайської районної ради». 02 серпня 2018 року відповідальним за теплогосподарство  КП«ПРЦПМСД» Первомайської районної ради  по домовленості з Держенергонаглядом підписано відповідний пакет  документів про отримання дозволу та готовність до  опалювального сезону 2018-2019 роки. Залишок вугілля на кінець опалювального періоду 2017-2018 р.  20,3 тон., що  складає 19,7  % від потреби.  За підсумками уточнення бюджету 3-го кварталу буде передбачено фінансування на закупівлю вугілля   в кількості 74,700 тон, що складає 80,3 %  на суму приблизно 467 760,00 грн.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Галина Давидова доповіла, що  Відповідно до  наказу Мінпаливенерго та Мінжитлокомунгоспу від 10.12.08 № 620/378  «Про затвердження Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду»,  з метою вчасної та якісної підготовки закладів освіти до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 років відділом освіти райдержадміністрації видано відповідні накази. Розроблено заходи  з питань готовності теплових мереж, та систем теплоспоживання  до роботи опалювальному сезоні у навчальних закладах та із забезпечення стійкої роботи електроенергетичного господарства в осінньо-зимовий період у закладах освіти.

Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Первомайського району – Олена Ющенко розповіла про проведену перевірку димових і каналізаційних трубопроводів, поточний ремонт харчоблоку та про розгляд питання, щодо модернізації вузлів обліку природного газу. Готовність до опалювального сезону складає 70%.

Валерій Баланда – представник Первомайського міськрайонного відділу головного управління ДСНС України в Миколаївській області доповів про проведення позапланових перевірок стану техногенної пожежної безпеки у торговельних підприємствах (торговельні центри, багатофункціональні будинки і комплекси), культурно-видовищних та дозвіллєвих закладах, дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням відповідно до доручення заступника голови Миколаївської облдержадміністрації від 02.04.2018 №1545/0/05-61/3-18. Проведено ряд перевірок в місцях масового відпочинку, розважальних комплексах тощо. Притягнуто до адміністративної відповідальності 45 осіб. На даний час проходять перевірки ФАПів Первомайського району.

          Сергій Сосіновський -  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та з питань надзвичайних ситуацій доповів про хід виконання ремонту доріг Первомайського району (всіх підпорядкувань). Виконано ремонт автодороги Р-75 (ділянка до Генівки). Райавтодором проводиться обкошення автодороги Н-24 (ділянка від межі області до м. Первомайськ). По загальному фонду виконано ремонт доріг на суму 149,9 тис. гривень при плані 1149,9 тис. гривень (Підгороднянська селищна рада). Кінецьпільська сільська рада – зарезервовано 100 тис. гривень.

           Олена Волошина – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації доповіла про стан підвищення рівня заробітної плати та дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці бюджетоутворюючими підприємствами району та про вжиті заходи щодо недопущення заборгованості з виплати заробітної плати.

            Сергій Бондаренко – перший заступник голови райдержадміністрації повідомив, що в Первомайському районі планується перевірка всіх служб з цивільного захисту та наголосив про необхідність підготовки до даного заходу відповідальних осіб.

За результатами наради  для більш детального вирішення та відпрацювання відповідних питань, керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення та рекомендації.

Всі новини →