Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Ремонтні роботи на автошляхах області тривають без вихідних

13/08/2018

 Ремонтні роботи на дорогах області, що знаходяться на балансі управління інфраструктури облдержадміністрації ведуться без вихідних, про це повідомив заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Так роботи проводились на таких об’єктах:

1) Новоодеський район 
0-151602 «Сухий Єланець-Кандибине» та Н-24 (у напрямку Сухий Єланець-Ульянівка здійснюється профілювання дороги та узбіччя автогрейдером з використанням щебеню, обрізання дерев на узбіччі).

2) Снігурівський район
О-151906 Новопетрівка-Першотравневе-Гуляйгородок (виконується профілювання дороги та узбіччя автогрейдером з використанням щебеню та з подальшою укаткою котком).

3) Вознесенський район
О-150708 (Благовіщенське-Миколаїв)-Щербані (обрізання дерев на узбіччі, ямковий ремонт методом пропитки бітумною емульсією, ямковий ремонт струменевим методом).

4) Баштанський район 
О-150204 Піски-Баштанка-Новопавлівка (профілювання дороги та узбіччя автогрейдером).

5) Казанківський район
О151202 Казанка-Залізн.ст.Казанка-Новоолександрівка (виконуються підготовчі роботи до асфальтування та безпосередньо асфальтування дорожнього покриття, ямковий ремонт струменевим методом).

6) Новобузький район 
О-151507 Одеса-Новий Буг-Миролюбівка до с.Кам‘яного (ямковий ремонт дорожнього покриття методом пропитки бітумною емульсією)

7) Первомайський район 
О-151804 (Благовіщенське-Миколаїв-Довга Пристань).

Крім того, Валентин Гайдаржи повідомив, що підрядники, котрі працюють на дорозі Т-1508 активізували роботу.

«Після кількох нарад з підрядниками, що працюють на Т-1508, вони активізували свою роботу та не дивлячись на вихідний продовжують виконувати роботи. Сподіваємось, що все буде виконано згідно плану-графіку», - зазначив Валентин Гайдаржи.

Всі новини →