Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райдержадміністрації

17/08/2018

           З метою захисту прав, свобод та законних інтересів дітей Первомайського району 15 серпня 2018 року першим заступником голови Первомайської райдержадміністрації Сергієм Володимировичем Бондаренком, заступником голови комісії з питань захисту прав дитини при Первомайській райдержадміністрації проведено чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто такі питання: 

1.                Розгляд заяви  громадянки  України  жительки села  Степківка  про продовження навчання її неповнолітнього  сина  2003 року народження, на 2018 -2019 навчальний рік в Миколаївській загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів №3, спортивного напрямку.

2.                Розгляд заяви громадянки  України  жительки села  Мигія  про продовження навчання її неповнолітнього сина  2003 року народження, на 2018 -2019 навчальний рік в Миколаївській загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів №3, спортивного напрямку.                                                              

3.                Розгляд клопотання комунального закладу «Березківський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа – інтернат – ліцей І-ІІІ ступенів» Миколаївської обласної ради про подальше навчання 4 дітей у 1 класі дітей,  із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах по Первомайському району та влаштовані до закладу за заявою батьків:

4.                  лист Первомайського районний центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді про необхідність  взяття під соціальний супровід та зняти з соціального супроводу родин Первомайського району, згідно із списком.

5.                Розгляд ухвали  Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області по справі №484/3112/18, провадження по справі №2/484/1351/18, «щодо позбавлення батьківських прав громадянина 1978 року народження, жителя села Синюхин Брід, Первомайського району Миколаївської області відносно його малолітнього сина 2008 року народження. Підготовка та надання на суд висновок органу опіки та піклування Первомайської районної державної адміністрації, про доцільність позбавлення батьківських прав.

З інформацією виступили начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, секретар комісії Тетяна Малиновська та директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді   Тетяна Дяценко.

Учасники засідання комісії вивчивши матеріали справ, заслухавши заявників їх доводи та наміри щодо опіки,  прийняли відповідні рішення згідно чинного законодавства.

      

Всі новини →