Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Свято меду» в Первомайському районі!

17/08/2018

 

      17 серпня в Первомайській районній державній адміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня пасічника та Медового Спасу. Бджолярів Первомайського району привітав голова Первомайської районної державної адміністрації Володимир Вовк побажавши успіхів, натхнення та процвітання бджільницької справи.

До привітань долучився голова спілки пасічників міста Первомайська та Первомайського району «Бджілка» Дмитро Білоус, який подякував керівництву району та фермерським господарствам за підтримку і тісну співпрацю з пасічниками району та відзначив голів фермерських господарств, директорів підприємств подяками за активну співпрацю зі спілкою пасічників і вагомий внесок в розвиток бджільництва.

Також бджолярів Первомайського району привітав голова Первомайської районної громадської організації «Рада сільськогосподарських товаровиробників» Анатолій Біднарик, побажавши розвитку та процвітання пасічникам та наголосив, що бджільництво є спільною справою, адже бджоли збільшують врожайність сільгоспкультур на 30-40%.

Після урочистого нагородження з художніми номерами виступили Віра Мігда та Наталя Кліщенко. На цьому офіційна частина свята закінчилась, але саме свято продовжилось. Біля будівлі Первомайської районної ради відбулась святкова ярмарка на якій всі бажаючі мали змогу продегустувати та придбати солодкий, духмяний медок від бджолярів Первомайського району та фрукти від ТОВ «Підгур’ївське» і ДП ДГ «Зоряне».    

Всі новини →