Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

20/08/2018

 20 серпня голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Про стан наповнення бюджету району станом на 17 серпня 2018 року доповіла начальник  фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук. Окремо були озвучені сільські ради, які не виконують планові показники місцевих бюджетів. У зв’язку з цим, робота  робочої групи з наповнення бюджету буде направлена на забезпечення кращого рівня показників.

Про вжиті заходи щодо підвищення рівня заробітної плати на бюджетоутворюючих підприємствах, створення нових робочих місць та легалізації зайнятості в Первомайському районі доповіла начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Волошина. Станом на 01.08.2018 р. заборгованість з виплати заробітної плати на підприємствах району відсутня. Щомісячно аналізується стан виплати заробітної плати на підприємствах району та розраховується на основі 40 фондоутворюючих підприємств району. Комісією проведено 19 рейдів, виявлено 38 випадків порушення чинного законодавства в сфері укладання трудових договорів, усунено 15 порушень. В результаті проведеної роботи суб’єктами господарювання з початку року створено 111 нових робочих місць, що складає 119 % Програми зайнятості на 2018 рік.

Про стан готовності закладів освіти до нового 2018-2019 навчального року доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Галина Давидова. Більшість керівників та колективів закладів освіти сумлінно поставилися до підготовки закладів освіти та усунення недоліків, зауважених червневою перевіркою. Стосовно заходів, які необхідно було зробити до початку навчального року: фактично 90 % – виконані. Однак є декілька закладів, де роботи ще не завершені – в основному, це стосується проведення ремонтів. Відділом освіти райдержадміністрації зібрано та підготовлено інформацію щодо забезпечення закладів освіти району медикаментами. Питання фінансування буде винесено на чергову сесію районної ради. Розроблено заходи з питань готовності теплових мереж, систем теплоспоживання до роботи в опалювальному сезоні у закладах освіти та із забезпечення стійкої роботи електроенергетичного господарства в осінньо-зимовий період.

Виконувач обов’язків начальника відділу економічно-інвестиційного розвитку, торгівлі, туризму, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Вероніка Бузанова доповіла про заходи з підготовки до відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності в Первомайському районі.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення.

Всі новини →