Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Вашими зусиллями було зупинено агресора і чобіт російських окупантів не оскверняє бруківку Хрещатика та інших українських міст – Президент ветеранам та волонтерам

22/08/2018

 Президент Петро Порошенко взяв участь у Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там, де ми – там Україна», який сьогодні розпочав свою роботу в Києві в Мистецькому арсеналі.

«Велика честь для мене як Верховного Головнокомандувача бути сьогодні серед вас і відкривати ветеранський форум. Приємно бачити стільки знайомих облич, тиснути руки справжнім героям, патріотам, захисникам нашої держави», - сказав Президент.

«Післязавтра країна відзначить 27 років відновлення нашої незалежності. Цей хронометр, я вже колись говорив, тоді в 2014-му міг зупинитися на цифрі 23. Міг, якби не ви. У вашій особі від імені усієї країни дякую і вітаю зі святом захисників і гарантів нашої свободи», - сказав Президент та наголосив, що гарантом незалежності України є Збройні Сили України.

«Гарантом нашої свободи, нашої державності, нашої самостійності є триста сорок чотири тисячі учасників бойових дій на Сході нашої держави», - додав Глава держави.

«Це вашими зусиллями було зупинено агресора. Це завдяки вам чобіт російських окупантів не оскверняє бруківку на Хрещатику та інших українських міст», - сказав Президент. «Дуже шкода, що ми з вами зустрічаємось поки що не у Донецьку чи Луганську. Але я твердо переконаний – на все свій час», - додав він.

Всі новини →