Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Якщо б у 2014 році ми мали таку ступінь бойової готовності, як сьогодні, Росія б не пішла на нас війною – Президент підкреслив роль волонтерів у розбудові української армії

22/08/2018

 «Хто як не ви знаєте якою була Україна в 2014 році і наші Збройні Сили. Якщо б у 2014 році ми мали таку ступінь бойової готовності, як сьогодні – все було б інакше. По-перше ми б не зазнали таких втрат. По-друге, я переконаний, ми не залишилися, поки що, без Криму. І взагалі б Збройні Сили були би потужною пересторогою проти того, щоб Росія взагалі пішла б на нас війною», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на Міжнародному ветеранському і волонтерському форумі «Там, де ми – там Україна».

Президент наголосив на кардинальних змінах, які відбулися в українській армії і які визначають усі міжнародні партнери нашої країни, і «які просто не вірять, що це було можливим зробити за ці чотири роки».

«Як змінилася наша армія, змінилися наші Збройні Сили, ви знаєте краще за будь-кого, що мені вам тут розповідати? Адже це було зроблено нашими з вами спільними зусиллями. Але, прошу, ви не мовчіть. Адже тільки ви знаєте, з чого ми починали. Допоможіть суспільству почути вас і зробити об’єктивні висновки», - звернувся до волонтерів та ветеранів Глава держави.

Президент  подякував організаторам Форуму – волонтерським організаціям та особливо наголосив на їх значному внеску у розбудову української армії . «І керівництво Міністерства оборони, і керівництво Збройних Сил кажуть, що допомога волонтерів залишається важливою для українського війська і тепер, коли уже армія нагодована, одягнена, озброєна… У волонтерської діяльності є нові пріоритети. І справжні волонтери були і залишаються надійними партнерами держави у зміцненні і відбудові Збройних Сил, усіх безпекових структур», - сказав Петро Порошенко.

Всі новини →