Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності

23/08/2018

23 серпня в Первомайській райдержадміністрації відбулись урочисті заходи з відзначення свят державного значення - Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності. Урочистий захід  з цього приводу розпочався традиційно з підняття державного прапора України та виконання гімну біля оновленої Дошки пошани перед будівлею районної ради.

Голова Первомайської районної ради Світлана Вовк та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Бондаренко привітали присутніх, побажавши  миру, добра, злагоди, заможної та процвітаючої України. Також відзначили Почесними грамотами кращі трудові колективи району, працівників різних галузей виробництва, соціально-культурної та інших сфер діяльності, які зробили значний внесок у соціально-економічний, культурний розвиток району, тому представлятимуть Первомайщину на Дошці пошани цього року.

Продовжились урочистості в актовій залі районної ради. На святковому концерті були присутні керівництво району, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ району, делегації селищної та сільських рад та творчі колективи Первомайщини.

Грамотами та подяками райдержадміністрації відзначені кращі працівники та трудові колективи Первомайського району. 

Депутат Миколаївської обласної ради Григорій Марін також привітав присутніх зі святом та побажав всім миру, добра та всебічного розвитку Первомайщині.

Гарний настрій присутнім створювали хореографічні номери учнів Кінецьпільської дитячої школи мистецтв, патріотичні пісні про наш край артистів району.

Всі новини →