Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Щотижнева нарада

27/08/2018

27 серпня голова Первомайської райдержадміністрації Володимир Вовк провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Про стан наповнення бюджету району станом на 27 серпня 2018 року доповіла начальник  фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук. Аналізуючи виконання планових надходжень за вісім місяців цього року та виконання нормативу до року встановлено, що з 20 місцевих бюджетів не виконано тільки 2. Враховуючи вище викладене,    робочій групі з наповнення бюджету зведеного району є над чим працювати з метою забезпечення кращого рівня показників.

Начальник відділу праці управління соціального захисту населення райдержадміністрації Юлія Ганжа поінформувала про виконання заходів щодо реалізації в 2018 році Програми відпочинку та оздоровлення дітей Первомайського району. Станом на 20.08.2018 р. в санаторно-курортні заклади було направлено 28 дітей:  в оздоровчий табір  «Маяк», с. Рибаківка - 15 дітей, з них: 10 – Первомайський район, 5 – Кам’яномостівська сільська рада; в оздоровчий табір  «Дінамо», м. Очаків - 13 дітей, з них: 8– Первомайський район, 5 – Кам’яномостівська сільська рада.

 

Про підготовку до проведення наради з сільгоспвиробниками району доповідали: начальник  фінансового управління  райдержадміністрації Олена Маренчук, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Чмирьова, начальник відділу праці управління соціального захисту населення райдержадміністрації Юлія Ганжа. Доповідачі надали аналіз по сплаті податків ПДФО по кожному господарству. Також, фінансовим управлінням проведений аналіз податкового навантаження на 1 га землі, в тому числі податкового навантаження за рівнем сплати ПДФО із заробітної плати. Рівень податкового навантаження на 1 га землі сплаченого ПДФО із заробітної плати напряму впливає на рівень наповнення районного бюджету Первомайського району.

 

Галина Давидова начальник відділу освіти райдержадміністрації інформувала присутніх про підготовку навчальних закладів району до нового 2018-2019 навчального року та стан тендерних закупівель. Підписано та оформлено висновок, в якому вказується, що заклади освіти району підготовлено до роботи в новому 2018/2019 навчальному році.

За результатами наради керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації були надані відповідні доручення.

Всі новини →