Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Прапор Миру та Перемоги»: сотні миколаївців взяли участь в урочистому піднятті Державного прапора

27/08/2018

 У четвер, 23 серпня, сотні жителів Миколаєва зібралися на Соборній площі з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України (ВІДЕО).

Серед присутніх - голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко та його заступники, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, заступник голови обласної ради Андрій Кротов, депутати, керівники правоохоронних органів та представники духовенства.

Олексій Савченко подякував всім, хто прийшов вшанувати найважливіший символ української нації – Державний прапор України.

«Наш прапор – це прапор миру, він символізує мирне небо та золотаве пшеничне колосся. Наша держава за всі часи своєї державності не вела жодної загарбницької війни, але ми змушені оборонятися – відстоювати власну територіальну цілісність. Наш синьо-жовтий стяг – це символ Перемоги. Його піднімають вшановуючи перемоги наших спортсменів, вшановують головні історичні події становлення української державності, під його знаменами проходять військові заходи, відбувається виховання справжніх Патріотів України», - зазначив голова Миколаївської облдержадміністрації.  

Всі новини →